دسته‌ها
روغن زالو

کارخانه تولیدی روغن زالو

کارخانه های تولیدی روغن زالو بسیاری هستند، مورد استفاده بسیاری از خانم ها و آقایون است که برخی در خانه خود با مواد لازم آن روغن را درست می کنند و از آن استفاده می کنند.

کارخانه تولیدی روغن زالو

زالو چیست؟

شکل ظاهری آن شبیه کرم است و برای ادامه زندگی و رشد از خون تغذیه می کنند. در طب سنتی برای درمان بیماری استفاده می شد و زالو درمانی روشی بسیار مهم بوده، در عصر امروز در طب سنتی کاردبرد زیادی دارد، مخصوصا برای حجامت بیشترین استفاده را دارد.
روغن زالو اصل دارای تکه های بسیاری ریز در این روغن است که اصل بودن آن را صدق می کند. در کشورهای دیگر به روغن زالو لقب های خاص دیگری داده اند از جمله:

  • روغن برنئو
  • روغن مادورسه
  • روغن پاپوآ

درمان کننده زخم است و خط های اخم و لبخند را از بین میبرد. دیگر خصوصیت بارز این روغن درمان زخم است که می توان بر روی محل ها زخم شده استفاده کرد. حتی بعضی از پزشکان حجامت بعد از انجام حجامت در محل مورد نظر از روغن زالو استفاده می کنند.

کارخانه تولیدی روغن زالو

ترکیبات روغن زالو در کارخانه تولیدی

روغن زالو چندین ترکیب مختلف دارد، که کشف این ترکیبات کار دشواری بوده است. پس از تحقیقات بسیار این ترکیبات کشف و به اثبات و تولید رسیده است.
ترکیباتی که کارخانه های تولیدی در روغن زالو استفاده می کنند به شرح زیر است:

  • نیتریک اسید
  • هیرودین
  • هیستامین
  • ضد کلاژن

تمامی این ترکیبات باعث حجم دهندگی می شوند.

کارخانه تولیدی روغن زالو

نکته های مهم برای استفاده کنندگان روغن زالو

لازم است به شما این نکات را یادآوری کنیم که با مشکل مواجه نشوید، به نکات زیر دقت کنید:

  • بعد از مصرف و مالیدن این روغن بر بدن ، لازم به پاک کردن روغن از سطح پوست نیست.
  • مالش و ماساژ باید به صورت مداوم باشد و بهتر است هر شب تا رسیدن به نتیجه دلخواه این اعمال را ادامه دهید.
  • پس از رسیدن به نتیجه دلخواه و سایز مورد نظر مصرف روغن را هر روز کم کنید تا اثرات روغن دائمی باشد.
  • نکته قابل توجه برای خانم ها این است که در جهت افزایش سایز سینه خود نیاز به حداقل ۲ بسته از روغن زالو اصل است.

روغن زالو فقط کشف امروز و دیروز نبوده بلکه از گذشته های بسیار دور با روش های مختلف از این روغن بهره مند می شده اند. تاثیرات مطلوب روغن زالو را می توانید نهایتا بعد از ۳ هفته یا ۴ هفته مشاهده کنید.

دسته‌ها
روغن آلوورا

کارخانه تولیدی روغن آلوورا

کارخانه تولیدی روغن آلوورا با توجه به نیاز گسترده بازار، اقدام به تولید روغن آلوورا خالص و با کیفیت کرده است. این روغن بصورت مجزا و یا محلول در کرم ها و مرطوب کننده ها در اختیار مشتریان قرار میگیرد.

معرفی گیاه آلوورا

صبر زرد با نام علمی آلوورا گیاهی‌ست با ظاهری شبیه به کاکتوس که عمدتا در مناطق خشک می روید و کشت آن بسیار راحت است. این گیاه تیغ دار و گوشتی است و حجم زیادی از آن را آب تشکیل داده است و درون آن پر از مایعی ژل مانند و شفاف است که تمام خواص ذکر شده برای این گیاه، درون ژل آن است.
از مهم ترین خواص آلوورا افزایش مقاومت و دفع سموم بدن، مفید برای معده و کبد، خاصیت ضد سرطانی و مسهل بودن آن است. در گذشته های دور به این گیاه “گیاه جاودانگی” میگفتند. این گیاه پس از فرآوری به دو حالت خوراکی و مالشی قابل استفاده است.

کارخانه تولیدی روغن آلوورا

مضرات احتمالی آلوورا

مصرف آلوورا بطور کلی بی خطر است اما در مواردی ممکن است مشکلاتی نیز به همراه داشته باشد. آلوورا برای زخم های بسیار عمیق قابل استفاده نیست،
و همچنین منع مصرف آن برای خانمهای باردار و کودکان وجود دارد. مصرف طولانی مدت و مزمن آن نیز به دلیل ایجاد حساسیت، اصلا توصیه نمی شود.

روغن آلوورا

روغن آلوورا از ترکیب این گیاه با یک روغن چرب، به دست می آید. این روغن یکی از بهترین و مناسب ترین انواع روغن برای سلامت‌ پوست و مو می باشد. روغن آلوورا در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد فراوانی دارد و بطور کلی میتوان از آن به عنوان یک مراقب کامل پوست نام برد.

کارخانه تولیدی روغن آلوورا

خواص روغن آلوورا

روغن آلوورا خواص درمانی و دارویی بیشماری دارد. تاثیر این روغن بر روی پوست و مو معجزه آساست و موجب درمان، بهبود و تقویت سلول های پوستی می گردد. برخی از خواص کلی روغن آلوورا به شرح زیر است :

  • درمان جای گزش حشرات
  • مرطوب کننده
  • روشن کننده پوست
  • ضد جوش و آکنه
  • درمان تاول و جای سوختگی و زخم
  • درمان بیماری های حساسیت های پوستی

کارخانه تولیدی روغن آلوورا

کارخانه تولیدی روغن آلوورا

یکی از پرکاربردترین روغن ها، روغن ماساژ آلووراست. این روغن باعث شادابی و طراوت پوست شده، مانع از ایجاد چین و چروک می شود و حتی در مواردی
قادر به از بین بردن چروک های ریز سطح پوست است. خاصیت ترمیم کنندگی این روغن باعث شده، در بسیاری از موارد جای انواع کرم و لوسیون را بگیرد.