دسته‌ها
روغن خراطین

نمایندگی فروش روغن خراطین

نمایندگی فروش روغن خراطین بر خلاف روغن آووکادو در ایران موجود است، و انواع برند تقلبی از این روغن وجود ندارد، اصل این روغن غلیظ، بوی نامطبوع آن است، و بیشتر در تهران و کرج به فروش می رسد.
از این روغن در برندهای مختلف به صورت طبیعی و خالصی کامل تولید می شود، و تا کنون از برندهای آن تقلبی صورت نگرفته است. تنها نمایندگی فروش این روغن در تهران و کرج است.
شما با در نظر داشتن برند خاص خود می توانید این روغن را تهیه کنید. افرادی برای زیبایی خود دست به عمل های جراحی پر خطر با هرینه های گزاف میزنند و نتیجه دلخواه را کسب نمی کنند.

نمایندگی فروش روغن خراطین

خواص روغن خراطین اصل

این روغن سازگار با تمامی پوست ها و نقاط مختلف بدن است. در طب سنتی از این برای افزایش و حجم عضلات استفاده می شود که اثرات شگفتی را دارد، بعضی از خواص آن در زیر آمده است:

  • چاق کننده صورت لب و گونه
  • چاق کننده باسن و سینه و غیره
  • مناسب برای ورزشکاران
  • تقویت و رشد موها
  • افزایش دهنده جریان خون در رگ ها
  • از بین بردن خط چشم خط خنده و خط پیشانی و غیره
  • شفاف سازی و جوانسازی پوست
  • بهترین روغن برای ماساژ درمانی

نمایندگی فروش روغن خراطین

و بسیاری از موارد دیگر را می توان اشاره کرد.
نکته: استفاده بیش از حد از این روغن عوارضی را بدنبال دارد، مصرف خوراکی این روغن ممنوع است و استفاده طولانی مدت آن سبب بزرگ شدن و حجیم شدن آن محل می شود .

طریقه مصرف این روغن

قبل از مصرف محل مورد نظر را شسته و خشک کرده و بعد از آن هر روز به مدت ۵ دقیقه صبح و شب در محل مورد نظر ماساژ دهید. بهترین زمان قبل از خواب است و نباید در معرض مستقیم آفتاب قرار گرفت. دوره مصرف این روغن معمولا ۲ تا ۳ ماه است که در مدت این دوره اکثرا نتیجه ی دلخواه را می گیرند.

نمایندگی فروش روغن خراطین

قیمت روغن خراطین اصل و تقلبی

اگر این روغن را جزو ترکیبات دارویی در نظر بگیریم نمی توان قیمت مشخصی برای آن در نظر بگیریم، اما روغن های خراطین اصل دارای قیمت مشخصی هستند که نمی توان گفت ارزان است.
دلیل آن هم این است که زمان زیادی را برای ساخت و تولید آن گذاشته اند. در صورتی که روغن خراطینی را خریداری کردید و هیچ بویی نداشت مطمئن باشید که آن روغن اصل نیست. انواع این روغن ها در ظرف های ۴۰ تا ۵۰ میلی صادر می شوند و نهایتاً برای استفاده یک ماه است.

دسته‌ها
روغن خراطین

سایت فروش روغن خراطین

سایت فروش روغن خراطین ، یکی از مراکز فروش عمده انواع روغن های گیاهی خراطین، دارچین، آرگان، هسته انگور و… با کیفیت عالی و قیمت مناسب است.

 تولید روغن خراطین

روغن خراطین در طب سنتی قدیم با نام روغن کرم سرخ مشهور بوده است و تولید این روغن گیاهی از یک کرم خاکی به نام ایزینیا فتیدا انجام می گرفته است. از این روغن در صنعت داروسازی و بهداشتی و هم چنین در صنایع دام و طیور به صورت عمده استفاده می شود.
یکی از اصلی ترین خواص روغن خراطین حجم دهنده طبیعی عضلات است. تولید این روغن امروزه مورد توجه بسیاری از تولیدکنندگان صنایع آرایشی قرار گرفته است  و استفاده از این محصول از سالیان دراز در کشورهای ایران، هند و چین برای افزایش حجم لب و گونه استفاده می شده است.

سایت فروش روغن خراطین

موارد کاربردی روغن خراطین

همانطور قبلا گفته شد استفاده از روغن خراطین تنها با هدف حجم دهندگی عضلات استفاده می شود.
استفاده از این محصول در موارد زیر به چشم می خورد:

  • حجم دهنده سینه
  • حجم دهنده گونه
  • افزایش حجم و فرم لب ها
  • افزایش حجم باسن و آلت تناسلی
  • ترمیم لک و جوش و تقویت مو

نحوه استفاده از روغن خراطین برای هر یک از هدف های ذکر شده در متن فوق با روش های مختلف انجام می گیرد.

سایت فروش روغن خراطین

 قیمت فروش روغن خراطین

روغن خراطین امروز در کارخانه های زیادی تولید و با برندهای مختلف وارد بازار می شود. قیمت فروش روغن خراطین بسته به نحوه تولید و طیف کاربردی آن می تواند متفاوت باشد.
تولید روغن خراطین امروزه به روش های صنعتی صورت می پذیرد پس توجه به درصد خلوص این نوع روغن امری بسیار تاثیر گذار در قیمت فروش محصول می باشد.

سایت فروش روغن خراطین

سایت فروش روغن خراطین

همانطور که می‌دانید امروزه روش های خرید اینترنتی از طریق سایت های فروش معتبر بسیار رایج و پررونق شده اند. خرید اینترنتی روغن خراطین ، تاثیری بسیار مثبتی روی قیمت نهایی آن دارد.
سایت فروش روغن خراطین یکی از بزرگترین مراکز عمده عرضه کننده روغن خراطین در حجم ها و بسته بندی های مختلف می باشد.
مشتریان گرامی و متقاضیان این نوع روغن می‌توانند جهت دریافت لیست قیمت و همچنین گرفتن مشاوره رایگان با یکی از راه های ارتباطی زیر با مشاورین شرکت ما تماس گرفته و از خدمات ما بهره مند شوند.

دسته‌ها
روغن خراطین

قیمت فروش روغن خراطین درجه یک

قیمت فروش روغن خراطین بر اساس نوع حجم و میزان خلوص و مرغوبیت این محصول در بازار تعیین می شود. روغن خراطین درجه یک، از یک کرم خاکی با نام ایزینیا فتیدا گرفته می شود. از روغن خراطین در طب سنتی در اغلب کشورها به عنوان یک روش با بازدهی بالا برای درمان طبیعی کوچک بودن اندام های خصوصی استفاده می گردد.
روغن خراطین درجه یک، بهترین روغن حجم دهنده سینه خانم ها و هم چنین آلت تناسلی آقایان و اندام های دیگر نظیر صورت، باسن و لب شناخته شده است.
نوع درجه یک روغن خراطین، یک محصول بی نظیر می باشد و با خرید آن دیگر به هیچ وجه نیازی به عمل های جراحی و ژل بوتاکس برای حجم دهی و زیبا سازی اندام نخواهید داشت.

قیمت فروش روغن خراطین

قیمت روغن خراطین در بازار

امروزه روغن خراطین در سراسر دنیا در حال تولید و فروش می باشد. با یک بار امتحان، مشتری و مصرف کننده دائمی روغن خراطین درجه یک خواهید بود.
علیرغم پیشرفت های متعدد در زمینه پزشکی نوین و ورود محصولات و داروهای جدید شیمیایی، هنوز هم طب سنتی و داروهای گیاهی و اورگانیک در درمان و نیز زیبا سازی اندام مسمر ثمر واقع می شوند.
روغن خراطین درجه یک، جایگزین بسیار مناسب و کارآمدی برای محصولات شیمیایی شناخته شده است، و به همین دلیل قیمت این محصول در بازار نسبتاً بالا می باشد.

قیمت فروش روغن خراطین

عمده فروشی روغن خراطین درجه یک

شرکت های متعددی در تهران و سایر شهرها در زمینه خرید و فروش عمده روغن خراطین درجه یک فعالیت می کنند. روغن خراطین به دلیل اورگانیک بودن با دیگر محصولات حجم دهنده گیاهی و شیمیایی در بازار رقابت می کند.
عمده فروشی روغن خراطین همانند هر محصول دیگر، با کمی تفاوت و با قیمت پایین تر انجام می گیرد. عطاری ها و دیگر مراکز طب سنتی و داروخانه ها از طرفداران پر و پا قرص این محصول گیاهی محسوب می شوند.

قیمت فروش روغن خراطین

فروش اینترنتی روغن خراطین

اگر به سایت های فروش روغن های گیاهی سری بزنید متوجه خواهید شد که روغن خراطین توسط فروشگاه های آنلاین با برندهای متنوع تبلیغ و به فروش می رسد.
کیفیت بالای روغن خراطین و موثر بودن این محصول در حجم دهندگی به اندام خصوصی آقایان و بانوان، باعث تسریع در ثبت سفارش از سوی مصرف کنندگان و نیز افزایش فروش اینترنتی آن گردیده است.
روغن خراطین درجه یک را می توانید از طریق مراجعه به سایت فروشگاه های معتبر در سراسر کشور سفارش داده و خریداری نمایید.