دسته‌ها
روغن جوجوبا

صادرات روغن جوجوبا اصل

صادرات روغن جوجوبا اصل از مناطق کالیفرنیا، شمال غربی مکزیک و جنوب آمریکا به تمام نقاط جهان صورت می گیرد.علت این بوده که خاستگاه اصلی گیاه جوجوبا این مناطق است.
این روغن از دانه های درخت جوجوبا گرفته می شود و روغنی بی رنگ و بدون بو است. خواص مصرفی این روغن در زمینه های سلامت پوست و مو مطرح شده و مورد توصیه قرار گرفته است. این روغن محصولی غیر سمی، ضد التهاب و باکتری بوده و برای سلامت بدن فوق العاده است.

صادرات روغن جوجوبا اصل

صادرات روغن جوجوبا اصل

صادرات روغن جوجوبا اصل در خارج از ایران صورت می گیرد زیرا دانه این روغن بومی مناطق آمریکا و مکزیک است و گیاه آن در داخل کشور کاشت نمی گردد.
این روغن منبعی مغذی از مواد موردنیاز بدن است:

  • ویتامینE
  • ویتامینB
  • مس
  • زینک
  • کرومیوم
  • سیلیکون
  • ۸۲درصد ید

مورد آخر در واقع اصلی ترین ماده موجود در جوجوبا است که موجب التیام بخشیدن به پوست و ترمیم می شود.

صادرات روغن جوجوبا اصل

خواص روغن جوجوبا

روغن جوجوبا در موار بسیاری جهت زیبایی و درمان مو و پوست کاربرد دارد. که هر یک از این ها آزموده شده اند و توجه افراد زیادی را بهخ خود جلب کرده اند. از شمار خواص مصرفی روغن جوجوبا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • از بین برنده علائم چین و چروک و همچنین پیری زودرس پوست
  • درمان آکنه پوست
  • درمان التهاب و آفتاب سوختگی پوست
  • مرطوب کننده پوست
  • رفع کننده تیرگی های دور پوست
  • نرم کننده لب ها
  • زیبا کننده ناخن ها

این ها تنها بخشی از نتایج مثبت مصرف این روغن درمانی هستند.
روغن جوجوبا از جمله پایدارترین روغن های موجود در بازار است که فاسد و ترش نمی گردد. این روغن به عنوان پاک کننده طبیعی و مناسب پوست استفاده می شود.

صادرات روغن جوجوبا اصل

علت استفاده از روغن جوجوبا

روغن جوجوبا به راحتی از طریق پوست جذب می شود و در موارد محدود ایجاد حساسیت می کند. استفاده منظم از این محصول خاصیت تسکین دهنده و محافظت کنندگی از سطح پوست در برابر آلودگی های محیطی را داراست.
روغن جوجوبا همچنین به عنوان یک درمانگر فوق العاده جهت تعادل PH پوست عمل می کند و محافظ پوست در برابر انواع عفونت های پوستی است.
این روغن دارد یک ضد میکروب منحصربفرد و شناخته شده است.
روغن جوجوبای خالص برای بدن بسیار مفید است و از آن برای مصارف موضعی استفاده می شود. باید دقت کرد که به هنگام استفاده، این روغن را قورت ندهیم و از تماس آن با چشم جلوگیری کنیم. این روغن را پیش از مصرف به شیوه های مختلفی بر روی پوست امتحان کرده و از عدم حساسیت به آن اطمینان حاصل نمایید.

دسته‌ها
روغن جوجوبا

صادرات روغن جوجوبا باکیفیت

روغن جوجوبا باکیفیت ، به عنوان نوعی دارویی تقویت کننده پوست صورت، در مراکز فروش اینترنتی انواع محصولات آرایشی و بهداشتی پخش می شود. صادرات این نوع روغن گیاهی نیز در ایران رایج است.
روغن جوجوبا یکی از مهم ترین روغن های گیاهی مفید و پرخاصیت در زمینه تامین سلامت پوست و مو در ایران شناخته شده می باشد. این نوع روغن دارای انواع مواد معدنی و ویتامین های مختلفی همچون روی و ویتامین ای است.
همانطور که می دانید ویتامین‌های روی و ای برای نرم و مرطوب نگه داشتن پوست و موی سر بسیار موثر هستند.
روغن جوجوبا از دانه های گیاه جوجوبا استخراج می شود و این گیاه در واقع بومی جنوب غربی آمریکا است و به دلایل خاص فوق العاده ای که دارد، استفاده از آن در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی در تمامی کشورها گسترش یافته است.

روغن جوجوبا باکیفیت

خواص مصرفی روغن جوجوبا

  • روغن جوجوبا می تواند عمل کلاژن سازی را روی پوست انجام دهد.
  • روغن جوجوبا می تواند نرم کنندگی مناسبی روی پوست ایجاد نماید.
  • روغن جوجوبا دارای خواص ضد التهابی می باشد.
  • روغن جوجوبا با بستن روزنه های پوستی باعث پوشش دهی مناسب سطح پوست می شود.
  • روغن جوجوبا به زیبایی کهربا است و بسیار خوش بو و معطر است.

روغن جوجوبا از طریق پرس کردن سرد دانه های جوجوبا به صورت سنتی و صنعتی تولید می شود. روغن گیاهی جوجوبا بسیار مغذی بوده و برای تمامی اهداف ذکر شده در متن فوق مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن جوجوبا باکیفیت

خرید روغن جوجوبا باکیفیت

روغن جوجوبا به دلیل خواص و فواید مفیدی که برای پوست صورت دارد، یکی از بهترین نوع محصولات آرایشی در ایران است و به دلیل تقاضای بالای این نوع محصول از طرف مردم گرانترین نوع محصول آرایشی و بهداشتی در بازار شناخته می شود.
مشتریان و متقاضیان گرامی انواع محصولات حاوی روغن جوجوبا باکیفیت که شامل انواع صابون ها، ژل های حمام، روغن های ماساژ، مرطوب کننده ها و سایر محصولات مراقبت از پوست می شود، جهت گرفتن نرخ روز این محصولات می توانید با مجموعه مشاورین شرکت ما ارتباط بگیرید.

روغن جوجوبا باکیفیت

فروش عمده روغن جوجوبا

فروش عمده روغن جوجوبا به صورت اینترنتی از طریق همین مرکز فروش اینترنتی به تمامی مشتریان و مصرف کنندگان این محصول ارائه می گردد.
از آنجایی که بیشتر مصرف کنندگان روغن جوجوبا در ایران تولید کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی هستند، پیشنهاد می کنیم با خرید اینترنتی در حجم بالا از شرایط فروش ویژه سایت ما بهره مند شوید.