دسته‌ها
روغن جوجوبا

تولید کننده روغن جوجوبا درجه یک

روغن جوجوبا یکی دیگر از انواع روغن‌های گیاهی است که خاصیت فراوانی دارد و در موارد آرایشی بیشتر از این روغن استفاده می‌کنند چرا که دارای مواد مغذی می‌باشد و خاصیت درمان کنندگی دارد.

تولید کننده روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

گیاه جوجوبا درختچه‌ای است که بیشتر در مناطق خشک و در صحرا یافت می‌شود؛ این درختچه بیشتر در کالیفرنیا و مکزیک وجود دارد؛ درختچه گیاه جوجوبا میوه‌ای با حالت موم دارد که این موم به‌صورت مایع است و آنرا از گیاه استخراج می‌کنند.
زمانی که موم مایع درخت جوجوبا را جدا کردند روی آن فعل و انفعالاتی انجام می‌دهند تا بعد از تصفیه شدن روغنی بدون رنگ و بدون بو و پر‌خاصیت را به دست بیاورند.
در بعضی مواقع به روغن جوجوبا (هوهوبا) نیز می‌گویند. از این روغن هم می‌توان به تنهایی استفاده کرد هم اینکه با دیگر روغن‌های گیاهی آن‌را ترکیب کرد تا مفید تر و اثر بخش‌تر باشد.

تولید کننده روغن جوجوبا

تولید روغن جوجوبا

روغن جوجوبا از بذر گیاهی درختچه‌ای شکل بنام جوجوبا بدست می‌آید و به صورت مایع می‌باشد؛ این گیاه جزو خانواده‌ی میخک سانان می‌باشد و روغن آنرا به روش‌های صنعتی استخراج می‌کنند.
تولید کننده روغن جوجوبا در تلاش است تا روغنی درجه یک و با کیفیتی عالی تهیه نماید و آنرا در اختیار مصرف کنندگان این محصول قرار دهد، چراکه روغن جوجوبا مغذی است و به عنوان یکی از پرمصرف ترین ها در محصولات آرایشی به حساب می‌آید.
تولید کننده روغن جوجوبا بعد از اینکه روغن این گیاه را به‌دست می‌آورد روی آن آزمایشاتی انجام می‌دهد؛ گاهی آنرا به صورت خالص بسته‌بندی کرده و گاهی با ترکیب روغن‌های گیاهی دیگر  خواص و مزایایش را بیشتر می‌کند.

تولید کننده روغن جوجوبا

مصارف روغن جوجوبا

تولید کننده روغن جوجوبا نیازهای مردم را در نظر گرفته و شروع به تولید این روغن، با کیفیتی بی‌نظیر می‌کند و آنرا به بازارها ارائه می‌دهد تا افراد با خریدی آسان؛ از این روغن در زمینه‌های مختلف استفاده کنند؛ مثل

  • به عنوان پاک کننده آرایش می‌شود روغن جوجوبا را جایگزین کرد
  • مرطوب کننده دست و صورت
  • تمیز کننده و ضد باکتری کردن پوست سر با روغن جوجوبا انجام می‌شود
  • روغن آرگان نرم کننده و مغذی مو می باشد و از وز شدن مو جلوگیری می‌کند
  • جلوگیری از بوجود آمدن ترک پوستی در بارداری
  • درمان ترک ها و تیرگی کف و مچ پاها با روغن جوجوبا امکان پذیر است

روغن جوجوبا محصول گیاهی است که در مصارف مختلف قیمت متفاوتی دارد اما اصولا قیمت این روغن بالا نبوده و به راحتی میتوان آنرا تهیه کرد.