دسته‌ها
روغن کرچک

قیمت نهایی روغن کرچک در ایران

روغن کرچک روغنی گیاهی است و هم بر پوست و مو تاثیر دارد هم بر بهبود شرایط درونی بدن.قیمت نهایی روغن کرچک در ایران بسته به عوامل متعددی است که در ادامه ذکر می کنیم.

قیمت نهایی روغن کرچک در ایران

روغن های کرچک طرفداران بسیاری دارد و افراد زیادی برای مشکلات مختلفی از این روغن مفید استفاده می کنند.
روغن کرچک را می توانید از طریق :

  • فروشگاه های خرید انواع روغن های کرچک
  • سایت های اینترنتی خرید انواع روغن های کرچک
  • عطاری های توزیع کننده انواع روغن های کرچک

خریداری نمایید؛البته مراکزی را انتخاب کنید که معتبر هستند و روغن با کیفیت و مرغوب عرضه می کنند.

روغن کرچک

قیمت نهایی روغن های کرچک در ایران بستگی به عواملی دارد،از جمله :

  • برند
  • بسته بندی
  • حجم
  • میزان خلوص
  • نحوه ی خرید

هر یک از این عوامل به نوبه خود می توانند تا حدی بر روی افزایش و کاهش قیمت تاثیر بگذارد.

روغن کرچک

روغن کرچک روغنی تولید شده از گیاه کرچک که به سبب فوایدش در میان مردم شهرت دارد. استفاده از این روغن قدمت طولانی دارد و مصریان باستان نیز از روغن به منظور رفع التهاب چشم و حفظ پوست و مو استفاده می کردند.
روغن های کرچک در هند نیز استفاده می شده و در درمان درد نقش داشته و خواص باکتریایی اش نیز مورد توجه بوده. روغن کرچک هم به صورت موضعی و به منظور استعمال خارجی و هم به صورت خوراکی موجود است؛همچنین این روغن در تولید لوازم آرایشی بهداشتی کاربرد دارد.
در ماساژ نیز از این روغن استفاده می شود. روغن کرچک طبع گرم و خشکی دارد و غنی از آنتی اکسیدان و اسیدهای چرب از جمله ریسینولیک اسید، اولئیک اسید، لینولئیک و لینولنیک اسید است.

روغن کرچک

مزایا و فواید روغن کرچک

از فواید این روغن پر خاصیت می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

  1. کنترل و درمان آکنه
  2. کمک به جوان سازی پوست
  3. خاصیت مرطوب کنندگی
  4. رفع سیاهی و پف دور چشم
  5. درمان شوره سر
  6. تسریع رشد ابرو
  7. تقویت و تسریع رشد ناخن
  8. کمک به تناسب اندام
  9. درمان یبوست
  10. موثر در آرتروز

شما می توانید با توجه به نیاز و مشکل تان روغن های کرچک را خریداری و مصرف کنید و در صورت مداومت در مصرف از اثرات بی شمار این روغن بهره مند شوید.

روغن کرچک

طرز تهیه روغن کرچک

در تهیه روغن های کرچک اصل دانه های بدون هسته کرچک را به روش پرس سرد استخراج می کنند. سپس روغن را تصفیه کرده؛بی رنگ می کنند و از بخار آب عبور می دهند.
به این ترتیب روغن های کرچک خوراکی یا غیر خوراکی تولید می شوند و به دست مصرف کنندگان می رسند.